TIPOS na Facebooku ´lajklo´už vyše 3 800 fanúšikov

14.11.2011 Celý región

BRATISLAVA 14. novembra (WBN/PR) - Spoločnosť TIPOS má už takmer tri týždne fanúšikovskú stránku – fan page na virtuálnej sociálnej sieti Facebook. Za ten čas ju podporilo kliknutím na tlačidlo „LIKE“, resp. „PÁČI SA MI TO“, vyše 3 800 návštevníkov Facebooku. „Na stránke užívatelia nájdu okrem súťaže aj live chat s numerológom, ktorý odhaľuje osobné šťastné čísla. Čaká ich tu tiež množstvo informácií zo sveta lotérií, hier či športu,“ informoval o novej internetovej prezentácii národnej lotériovej spoločnosti vedúci oddelenia marketingu lotérií Jaromír Lipták.

O spoločnosti TIPOS sa na sociálnej sieti začína čoraz viac „klebetiť“ medzi jej priaznivcami. „Aktuálne evidujeme takmer 1 400 ľudí, ktorí o TIPOS-e na Facebooku hovoria,“ uviedol Lipták. Podľa neho sa medzi fanúšikmi hovorí o súťaži Milionársky víkend. Jej víťaz môže prežiť víkend „v koži“ výhercu miliónového jackpotu a v spoločnosti svojich priateľov. „Samozrejme, že naši fanúšikovia hovoria aj o našich lotériových hrách. Delia sa so svojimi kamarátmi o svoje skúsenosti s tipovaním, alebo len jednoducho komentujú, čo by urobili s výhrou,“ zhodnotil Lipták.

Link na fanpage spoločnosti TIPOS: http://www.facebook.com/tiposSK

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.
 

Vyberte región